17 Ocak 2014 Cuma

Sağlıklı Saçlar İçin Doğal Ağaç Tarak



Saç sağlığınız için, Ağaç Tarak

Tahta taraklarla plastik tarakların karşılaştırıldığı araştırmalar; plastik taraklar ile yapılan ölçümlerde plastik tarakta 60.000 v/m, taranmış saçta da birkaç yüz bin v/m elektrostatik yüklenme olduğunu gösteriyor. Sınır değerin 40.000 v/m olduğu düşünülürse  plastik taraklardan vücudun ne kadar etkilendiği ortaya çıkacaktır.

İngiltere'de Dr. Monro'nun yaptığı araştırmalara göre elektriksel etkiler insanlar üzerinde aynen kimyasal maddeler, polenler ve tezler gibi alerjiler oluşturabilmektedir. Çeşitli alerji yapıcıların etkisiyle çok sayıda rahatsızlıklar ve hastalıklar ortaya çıkmaktadır: Baş ağrıları, sinirlilik, migren, dolaşım bozuklukları, kalp rahatsızlıkları, bağışıklık sisteminde zayıflama.

Ağaç taraklar, elektrostatik yüklenmeyi durdurduğundan baş ağrılarına ve strese engel olur, saç uçlarının kırılmasını önler. Dişlerinin saçlı deriye masaj yapması kan dolaşımını hızlandırır.

Saçlarınız elektrikleniyor, tepenizde tel tel saçlar çıkıyor, taradıkça çatır çatır kopuyor, banyo sonrası saçlarınızı açmakta zorlanıyorsanız, dişleri de ağaç olan tombul tarağımızı deneyin.

www.purneva.com

Hiç yorum yok :